ijs krabben autohoes

ijs krabben deze winter? Of  .......

De winter staat weer voor de deur, En voor we het weten wacht ons ook weer een vervelend klusje voor we kunnen autorijden, namelijk ijs krabben.
Om enigszins veilig op weg te kunnen gaan moet u de ruiten rondom vrij maken van ijs, dit moet dan wel serieus gebeuren voor een goede veiligheid, Veel mensen krabben snel een klein gaatje maar of dat echt veilig is  ....
Naast de veiligheid risico's loopt je ook het risico op een hoge boeten te moeten betalen, de politie let deze winter extra scherp op automobilisten die met slecht zicht door bevroren ruiten rond rijden.

De oplossing!

De ideale oplossing is een dakhoes, met een dakhoes houd je de gehele bovenkant van de auto in 1 keer geheel ijsvrij.
avonds plaats je dan de hoes op de auto, dit plaatsen gaat vrij eenvoudig en is goed door 1 persoon te doen.

De dakhoes wordt door middel van elastieken aan de wielen bevestigd, de grotere modellen dakhoezen van autohoezenonline.nl hebben totaal 6 elastieken.
Morgens haalt je de dakhoes (of halve autohoes) er weer af en de gehele bovenkant van de auto is vrij van ijs, of was het hartje zomer.

Zorg voor een goede kwaliteit!

Zorg er wel voor dat je een goede kwaliteit hoes koopt, er is namelijk veel rommel op de markt, veel modellen zijn niet echt waterdicht, water komt dan tussen de hoes en de auto, hierdoor vriest de hoes vast aan de auto als het vochtig wordt of gaat regenen, de hoes dan verwijderen is een groot probleem.
Een goede dakhoes is daarom waterdicht.

Goede binnenvoering!

Ander punt waar je goed moet opletten is de binnenkant, veel hoezen zijn niet gevoerd van binnen, door het ontbreken van voering ontstaan er krassen op de lak van de auto.
Let dus goed op of hoes is voorzien van een zachte binnenkant.
Alle dakhoezen van autohoezen online zijn allemaal met fleece binnen voering uitgerust.