Autohoes Antenne oog

SKU
400
Op voorraad
Overzicht
Autohoes Antenne oog 20 mm
€ 3,48
-
+

Oog om een uitsparing te maken voor de antenne.

Voor hoge antennes hebben we een oog in het assortiment, welk ter plekke in de hoes kan worden gemonteerd, hierdoor is het niet meer nodig om de antenne te verwijderen, nog wordt de antenne beschadigt.

Dit antenne oog is te gebruiken bij alle buiten autohoezen en dakhoezen.
Diameter oog: 20mm

Let op: is enkel benodigd bij hoge of kwetsbare antennes, bij kort en stevige antennes gaat de hoes probleemloos over de auto met antenne heen.

Is een autohoes een goede aankoop?  Autohoes Voordelen

Wil je graag je auto beschermen tegen regen, sneeuw, hagel, vuil, of andere viezigheid, of je wilt elke morgen niet meer staan te ijs krabben ?
Of  je auto nu een dure klassieker, een glimmende middenklasser, of een oud harreltje is,  wellicht is een autohoes een goede oplossing
om je auto perfect schoon en droog te houden.
Want:  Een goede autohoes beschermt zowel je exterieur als je interieur.

Autohoezen in verschillende soorten

Er zijn verschillende hoezen te koop voor je auto. in deze blog hebben we het alleen over de autohoes voor binnen en buiten gebruik.
Hier zitten ook de grootste verschillen of voor binnen of voor buiten gebruik.

Autohoezen voor binnen 

De autohoes voor binnen is een zachtere en veel lichtere stof en is vooral gericht op het beschermen tegen stof en vuil, deze hoezen gebuikt je als b.v. het gebouw niet 100% schoon is, of als u de auto b.v.  wilt beschermen tegen fietsen of personen die bij de auto in de buurt komen.
Een binnenhoes onttrekt de auto ook uit het zicht.

Autohoezen voor buiten

Een Autohoes voor buiten, is bedoeld voor auto’s die in de buitenlucht staan. maar ook onder de overkapping/ carport zo ook de auto’s die gewoon op de straat of op een oprit staan. Deze hoezen moeten goed bestand tegen alle weersinvloeden, volle regen belasting, maar ook vaak uren in de zon.

Wat is het voordeel van een autohoes?

Het grootte voordeel van een autohoes is dat uw auto schoon en vrij van vuil blijft,  maar ook bied een autohoes bescherming tegen vogelpoep, takken, dennenappels, eikels,regen, hitte, vorst en hagel.
Een autohoes zal daarom ook goede bescherming bieden tegen b.v. hars van een eikenboom, of vallende eikels die kleine drupjes in uw autolak maken, maar ook tegen de steeds agressiever worden de vogelpoep, misschien herkent u het wel de met name "paars" gekleurde vogelpoep is extreem agressief voor uw auto lak, laat u deze poep een paar dagen op de auto zitten dan kan deze al diep intrekken in de laklaag van de auto.

Een sterk punt van een goede buitenhoes dat deze waterdicht moet zijn, vocht zal dan niet onder de hoes komen, en zodoende is een vocht afvoer ook niet nodig.
immers "wat er niet is, hoeft ook niet weg".. .

Gebruik buiten autohoes

De autohoes voor buiten is waarschijnlijk het meest gewild, en tegelijk ook degene waar de meeste eisen aan worden gesteld,  Dit komt omdat de hoes zwaarder en steviger moet zijn dan de autohoes voor binnen, en gemaakt moet zijn om vocht en viezigheid weg te houden van de auto. Dit betekent dus ook dat vocht niet onder de hoes moet komen.
Koop daarom een hoes die echt waterdicht is.

Wanneer een hoes wordt aangebracht over de auto, bedekt de hoes de hele bovenkant en de zijkanten. De autohoes gaat over de gehele auto heen tot onderkant auto, dus niet tot aan de grond.

De betere hoes heeft een aantal goede bevestigingen, en wordt met banden vast gezet.
(Elke buitenhoes van autohoezenonline.nl heeft bij elk wiel een bevestiging bandje zie wielbevestiging )

Aanbrengen van de autohoes

Is het aanbrengen van een autohoes een grote klus, moet is daarvoor hulp in roepen ?

Gelukkig niet, het aanbrengen van een autohoes is voor iemand alleen goed te doen.
Het aanbrengen is eigenlijk vrij eenvoudig de hoes heeft een pasvorm, door de pasvorm ziet u goed wat de voor en achterkant is.
De hoes is in principe binnen een minuut te plaatsen en te bevestigen.

Goede pasvorm ....

Belangrijk bij een goed functionerende autohoes is de pasvorm. Een goede pasvorm zorgt dat autohoes goed om de auto zit.

Een goede autohoes is goed passend voor jouw auto, na het juist model moet de hoes de juiste grote hebben met betrekking tot
de lengte hoogte en breedte van je auto.
Als de pasvorm en afmetingen juist zijn, dan zit je autohoes gegoten om je auto, de bevestiging is dan ook optimaal.

 

Tot slot .... DE PRIJS waar op te letten bij het kopen van een autohoes ?

Zoals u weet ....Goedkoop .... is ..... duurkoop.
Dat geldt zeker voor de aanschaf van een autohoes.
Goedkope autohoezen hebben een beperkte levensduur voldoen niet of nauwelijks aan de gestelde eisen, het middel is vaak erger dan de kwaal.... goedkoop is dan ook vaak duurkoop.
Bij www.autohoezeonline.nl  betaald u ook weer niet de hoofdprijs, prijzen van honderden euro's komen ook voor op de markt, dit is eigenlijk extreem duur en staat totaal niet in verhouding tot de geboden kwaliteit.
www.autohoezeonline.nl  bied u dan ook de beste prijs kwaliteit verhouding die er te krijgen is op de markt, kijk en vergelijk.

Contact:

Een goede webshop moet ook gewoon goed bereikbaar zijn, dat vinden we zelf ook erg belangrijk.
Daarom hebben wij (wel) gewoon een vast nummer, zie ook de telefoniste bovenaan de home pagina.
Daarnaast hebben we ook nog whatsapp lijn en beantwoorden we de mail dagelijks.

Voor meer informatie:
Mail naar info@autohoezenonline.nl
App
naar 06-4326 0075
Bel naar 0513-677408  op werkdagen tussen 10 - 16 uur